2022 års mellansläktmöte var en succé där vi fyllde lokalen Klubbarna Klubb vid Djurgårdsvarvet med, som alltid, så glada och entusiastiska Sydowar från många av familjen grenar.

Mötet skedde i glittrande solsken och startade med afternoon tea med allt som där hör till och sedan tog Fingal ledningen för en promenad till Sydow-gravarna på Galärvarvskyrkogården. Det hanns även med en kort föreläsning om familjen som år 2024 firar 300 år i Sverige vilket ska firas med pompa och ståt i Kalmar. 2029 firar släktföreningen 100 år vilket också var skälet till att styrelsen med Petter och Elisabeth i spetsen ordnade detta mellanmöte. Vi Sydowar vill ju gärna ses på länge och ofta.

När det var dags för middag serverades dessutom en alldeles unik öl – en Sydowsk ale som producerats i Stockholm hemma hos hobby-ölkmakaren Johan Strid. På etiketten står familjens historia lite kort beskriven och smaken, den var också väldigt Sydowsk.

Festligheterna höll på till sent på kvällen och när det var dags för hemgång vid midnatt kunde alla konstatera att vi ser fram emot att ses snart igen.